Franskt fiber gästernas favorit

 
Bakmskinen behöver ha programvalet franskbröd för att leverera mina gästers favoritbröd. Degen blandas kall. Skorpan blir krispig. Passar till middagen. Detta bröd är helt utan socker men se vad det jäser fint. Doftar olivolja.
 
ingredienser:
3 1/2 dl vatten
1 1/3 tsk torrjäst
3 msk olivolja
1 tsk salt
1 dl grahamsmjöl
7 dl vetemjöl
 
Där syns också varumärket på min bakmaskin ...
Anonym
2017-05-02 @ 20:18:57

Var det detta goda bröd du hade med på grillningen nu ikväll ?/ Maria

Svar: Stämmer. Och det tog slut. Så nu startar nattbageriet.
Anna Hedberg




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bakingmachine.blogg.se

Brödbakning i bakmaskin

RSS 2.0