Välkommen till min blogg om brödbakning i bakmaskin.
Välkommen till en blogg om att baka bröd i bakmaskin. Jag heter Anna. Jag är lat-smart-kreativ-nyttig-livsnjutare-väldigt upptagen av allt jag vill göra. Jag har bakat mycket bröd i mitt 44-åriga liv, av tradition. För tio år sedan övergick jag till bakmaskin. Bakning blev lättsamt också. Därför vill jag dela med mig av mitt intresse i denna blogg.
Och därför bakmaskin. För att färskt matbröd är så gott. Förberedelsen tar 5 min. För att bakmaskin sätter igång bakkreativiteten för den som aldrig skulle ha tid eller ork att hålla på med brödbak.
Att vakna till doften av nybakad bröd är riktigt härligt och en anledning att stiga upp, det är till och med spännande. Hur blev brödet? Å vad gott det ska bli. Timern på maskinen är suverän. Sen är det billigt också. Ingen fara om brödet blev misslyckat. Och det tog ju bara 5 minuterer av mitt dygn att baka det.
Bloggen är mitt sätt att dela med mig av idén att använda bakmaskin, eftersom bakmaskinen har på ett lättsamt sätt, matmässigt och humörmässigt, förbättrat kvalitén på mitt liv. Alla jag bjuder på brödet blir imponerade av att det blir ett så härligt bröd. Ändå står mångas bakmaskiner längst inne i ett skåp. Här kommer min erfarenhet av års bakande.
